Uitreiking Limburg & Co InnovAward op 8 december

datum: 30-11-2017

Wie wint de Limburg & Co InnovAward 2017? Op vrijdag 8 december a.s. wordt de prijs voor de 3e keer uitgereikt. Dit keer in het Center Court op de Brightlands Chemelot Campus. Er zijn vijftien genomineerden geselecteerd waaruit drie ondernemers worden gekozen die uitblinken in innovatiekracht, co-creatie en creativiteit. Elke winnaar neemt behalve de award een geldprijs van 30.000 euro mee naar huis. Limburg & Co is een initiatief van de Provincie Limburg in samenwerking met LIOF, LWV, KvK en LLTB. 

De InnovAward moet ondernemers in het midden- en kleinbedrijf stimuleren tot echte innovaties van producten of diensten en het liefst in samenwerking met andere ondernemers.

Limburg & Co is gekoppeld aan de Brightlands Campussen. ,,Dat wil zeker niet zeggen dat alleen bedrijven van de campussen kunnen meedoen, “zegt gedeputeerde Twan Beurskens (economie en kennisinfrastructuur). ,,We roepen nadrukkelijk alle bedrijven op die werkzaam zijn in agro & food, logistiek, chemie, materialen, medische technologie, smart services en life sciences om mee te doen. Belangrijke voorwaarde is dat het gaat om een echte innovatie.”

De deelnemende bedrijven vallen in drie categorieën. Ondernemingen met: 0-10 werknemers, 10-50 werknemers en meer dan 50 werknemers. Per categorie ontvangt de winnaar: € 30.000,-.  Klik hier voor een overzicht van de 15 genomineerden. 

Eerdere berichten:

Save the date: Limburgse arbeidsmarktdag op 24 mei

20-02-2018
Op 24 mei a.s. vindt in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond de Limburgse Arbeidsmarktdag plaats met als titel: Anders…
Lees meer

Voorjaarsevent LimburgMakers & LimburgLogistiek

19-02-2018
Dit voorjaar markeert het begin van het tweede jaar van de succesvolle programma’s LimburgMakers en…
Lees meer

Smart Automotive Region op Limburg Unlimited

16-02-2018
De Euregio is sterk in Automotive en laat dat met veel overtuiging zien tijdens Limburg Unlimited op 28 en 29 maart in…
Lees meer

Limburg laat zich tijdens Limburg Unlimited van zijn beste kant zien

16-02-2018
Limburg heeft zich de laatste jaren krachtig ontwikkeld; op het gebied van chemie en materialen, gezondheid en life…
Lees meer

Arbeidsmarkt wordt krapper, vooral kansen in techniek

16-02-2018
Het aantal ww-uitkeringen daalt in een rap tempo. Het UWV meldt dat er eind januari 2018 25% minder ww-uitkeringen wordt…
Lees meer
Pagina 1 / 142
LED werkt samen met:
laden...